Input till Piratpartiets styrelsemöte 10-11 september

Den 10-11 september håller Piratpartiets styrelse sammanträde i Uppsala.

Har du något som du vill att vi tar upp på sammanträdet? Något förslag? Någon idé? Någon synpunkt?

Tveka inte att skicka ett e-postbrev till mig på torbjorn.wester@piratpartiet.se eller skriv en kommentar här på bloggen. Då lovar jag att lyfta frågan på styrelsemötet i september. (Eller att skicka den vidare till rätt instans i partiet.)

Jag måste dock ha fått din fråga eller synpunkt inom ett par veckor för att den ska ha en chans att komma med på dagordningen.

Det finns redan tidigare möjlighet att lyfta frågor till partistyrelsen genom ett trepiratersinitiativ. En utmärkt möjlighet. Men om du av något skäl tvekar att använda den möjligheten så kan du istället använda mig… 🙂 Om du vill kan du vara anonym.

Som ledamot kan jag lyfta vilken som helst fråga i styrelsen.

När jag kandiderade till partistyrelsen var min ambition att hela tiden minnas att det är partiets medlemmar som är min ”chef”, det är partimedlemmarna jag ”svarar inför”. Det är min fortsatta inställning.

Dagordningen för styrelsemötet kommer att postas här på forumet, om ett par veckor.

Jag vill passa på tillfället att nämna att jag känner ett starkt förtroende för den nuvarande partistyrelsen. Medlemsmötet i våras var sannerligen en nystart för partiet.

Vårt senaste styrelsemöte var i juni; kolla gärna in protokollet och mitt blogginlägg om mötet.

Styrelsen arbetar mycket hårt med att jobba av den enorma ”backlogg” som samlats, eftersom vi tidigare inte haft en välfungerande styrelse. Av det skälet har vi också beslutat att utöka tiderna för våra sammanträden ganska rejält, mellan 10:00-20:00 på lördagen och 09:00-17:00 på söndagen. AFK-möten prioriteras också framför skype- eller telefonmöten.

Alla synpunkter är hjärtligt välkomna!